Vlieland scoort goed bij bezoekers, ze krijgen een 9

Vlieland scoort goed bij bezoekers, ze krijgen een 9
18 februari 2017 Reacties uitgeschakeld voor Vlieland scoort goed bij bezoekers, ze krijgen een 9 friesland,nieuws,regionieuws,Waddeneilanden Marco Oosterhuis

Bezoekers geven Vlieland een 9 als het gaat om natuur en landschap. Aan de online-enquête deden bijna 6000 mensen mee.

Die zijn vooral te speken over de natuur. Uit de enquête blijkt verder dat 8 op de 10 bezoekers terugkomen, soms generaties lang. Het beeld dat er alleen rijke mensen uit Het Gooi komen, klopt volgens de gemeente niet.

Minder goed scoren de voorzieningen voor de jongeren. Volgens Joop Lichtenberg van de gemeente zijn die voorzieningen er wel, maar zijn die nog niet zo bekend. Ze zullen daar meer bekendheid aan geven.