Politie zoekt getuigen van vechtpartij bij pinautomaat

Politie zoekt getuigen van vechtpartij bij pinautomaat
2 maart 2017 Reacties uitgeschakeld voor Politie zoekt getuigen van vechtpartij bij pinautomaat friesland,Leeuwarden,nieuws,regionieuws Admin

De politie zoekt getuigen van een vechtpartij die afgelopen 5 februari plaatsvond op de hoek Willemskade met de Prins Hendrikstraat.

Bij een pinautomaat gingen twee groepen tussen 05.00 en 05.15 uur met elkaar op de vuist. Een 21-jarige inwoner van de Gemeente Dantumadiel werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een gebroken kaak. Een gedeelte van de groep is na de vechtpartij weggereden in een kleine witte auto in de richting van het Zuiderplein. Personen die meer weten over de zaak worden verzocht zich te melden bij de politie Leeuwarden.