Achmea blijft op kernlocatie Leeuwarden

Achmea blijft op kernlocatie Leeuwarden
11 mei 2017 Reacties uitgeschakeld voor Achmea blijft op kernlocatie Leeuwarden Leeuwarden,nieuws,regionieuws Admin

Leeuwarden blijft de komende vier jaar een van de vijf kernlocaties van verzekeraar Achmea.

Het bedrijf zegt dat digitalisering, flexibele werkvormen en minder medewerkers deze concentratie mogelijk maken. De vestigingen in De Meern, Leusden en Zwolle worden de komende tijd stapsgewijs gesloten, maakt het bedrijf vandaag bekend. Door kantoren te sluiten bespaart Achmea naar eigen zeggen flink op de kosten. De verhuisplannen zullen geen extra banen gaan kosten. Achmea onderzoekt nog of de activiteiten in Leeuwarden in een kantoor samengebracht gaan worden. Zo zou Achmea´s De Friesland in 2019 verhuizen van de Harlingertrekweg naar de locatie aan de Sophialaan.