Prijzenregen voor SVKV Ferwert tijdens Friese kampioenschappen Jazzdance

Zaterdag 14 januari vonden de individuele Friese kampioenschappen Jazzdance plaats in het MFA in Holwerd.

Van SVKV Ferwert deden er 18 leden mee. 17 meiden en 1 jongen. Iedereen heeft een prachtige dans laten zien op zijn of haar niveau. De dansen zijn ingestudeerd o.l.v. jazztrainster Natasja Nouwen. Van de 18 deelnemers hebben er maar liefst 10 een prijs behaald! B-niveau: 8-jaar: 2e Rixt Agema, 4e Lisanne Verbeek. 9-10 jaar: Anna Fennema Fries Kampioen 15+ meiden: Dianne Boersma Fries kampioen, 2e Eva van Zuiden, 3e Katinka Gazelle Meerburg. Aniveau: 9-10 jaar: Charlotte Hoekstra werd voor het 3e jaar op rij Fries kampioen! 2e Janet Wierda. 11-12 jaar: Loes Veenma Fries kampioen. 13-14 jaar: 3e Meike Schroor Op 28 januari staan de Friese kampioenschappen in Franeker voor groepen op het programma. Hou je van dansen en lijkt Jazzdance je wat? Je kunt vrijblijvend langskomen voor een proefles. (voor tijden en info: www.svkvferwert.wix.com/svkv) Voor de jongsten (van 5 ½ , 6 en 7 jaar) hebben wij donderdag 2,9 en 16 februari 3 introductielessen van 16.30 tot 17.30 in de Sporthal in Ferwert.

Post Author: Admin