Cambuur in een halfuur klaar met onmachtig Dordrecht

SC Cambuur kende drie dagen na de bekerstunt tegen FC Utrecht geen enkele moeite met FC Dordrecht. Binnen een halfuur stonden de Leeuwarders op 3-0, waarna Dordrecht-verdediger Bradley de Nooijer een rode kaart ontving. Cambuur speelde het duel rustig uit.

Met zijn tweede doelpunt in drie Jupiler League-duels namens Cambuur opende Tarik Tissoudali al na drie minuten de score. Nadat Jerge Hoefdraad na een fraaie actie de 2-0 had gemaakt, besloot Dordrecht-trainer De Nooijer in te grijpen. Al in de 20ste minuut maakte Shaquille Pisas plaats voor Everon Pisas.

Veel leverde het Dordrecht niet op. Nadat Jordy van Deelen gevloerd werd, mocht Erik Bakker aanleggen vanaf de stip. Hij faalde niet. Vijf minuten later mocht Bradley de Nooijer, zoon van de trainer, inrukken met rood na een overtreding op Tissoudali.

Na rust leek Marvin Peersman er 4-0 van te maken, maar zijn treffer werd wegens buitenspel afgekeurd. Dordrecht eindigde de wedstrijd met 9 man. Invaller Michael Chacón zag de rode kaart wegens natrappen. Cambuur kon de overtalsituatie echter niet omzetten in nog een doelpunt en won met 3-0.

 

  • Bron:www.lc.nl

Post Author: Admin