Piet kok en Roelof Reineman in de skalm.

Stiens  – Zaterdag 18 februari a.s. om 20.30u. spelen Piet Kok en Roelof Reineman in MFC de Skalm in Stiens, Tribute aan Bob Dylan.

Dit jaar werd Bob Dylan 75 jaar. Dit was de  aanleiding voor Piet Kok en Roelof Reineman om een speciaal programma samen te stellen als tribute aan deze fameuze singer/songwriter. Bijzondere bijkomstigheid is dat Bob Dylan de literatuur Nobelprijs kreeg.

Bekende songs als Blowing in the wind, Knocking on Heaven’s door en To make you feel my love passeren de revue maar ook minder bekende composities.

Deze twee muzikanten spelen al samen sinds de jaren tachtig. In het begin in de Plok Blues Band en later regelmatig als duo.

Piet Kok (zang, gitaar en mondharmonica) heeft  een aantal lp’s en cd’s gemaakt, waaronder met de groep Farmer’s Union, meest Engelstalig maar ook een Nederlandstalige cd waarop hij gedichten zingt van de Irakese dichter Rodaan Al Galidi.

Roelof Reineman (gitaar, mandoline en dobro) is een gewaardeerd lid van de band The Hangouts die diverse cd’s heeft gemaakt  waaronder een met Friese vertalingen van songs van The Rolling Stones.

Ze hebben op diverse Bob Dylan meetings gespeeld en voor radio en tv opgetreden met zijn songs.

Kaarten  € 7,50  zijn in de voorverkoop te reserveren via info@deskalm.nl of op 058 – 3030920

Post Author: Admin