Knuffelparty in zwembad groot succes

De Pyjama/Knuffelparty werd vrijdag 10 maart tijdens de Aquadisco in het zwembad it Gryn georganiseerd.

Iedereen die een knuffel meenam kon die avond gratis het zwembad bezoeken van 18.30 – 20.30 uur.  Er werden maar liefst 150 knuffels ingeleverd die werden gedoneerd aan het goede doel Stichting Townships S.A. (South Africa).  Ook waren er veel kinderen in de pyjama en werden er prijzen uitgereikt aan de kinderen welke in de mooiste pyjama waren gekomen. Kortom een erg gezellige avond voor alle kinderen in de leeftijd van 6 – 14 jaar!

Heb je dit feestje gemist, dan kun je op vrijdag 7 april van 18.30 – 20.30 uur langs komen tijdens de Aquadisco waarbij het thema ‘Western’ centraal staat. Ook worden dan westernspelletjes gedaan en zijn er waterpistolen.

Post Author: Marco Oosterhuis