Workshop drones in Stiens

Belangstellenden kunnen op vrijdag 31 maart om 16.00 uur in de bibliotheek van Stiens een workshop Drones volgen.

De mogelijkheden van drones zijn eindeloos; prachtige filmopnames, het landschap inspecteren of een pakket vervoeren, het kan allemaal met een drone. Gadgetfreak Gerard Duursma is vanaf het begin al in het bezit van een drone en heeft de nodige ervaring mee.

Gerard vertelt tijdens deze workshop alles over de nieuwste ontwikkelingen en regels rondom drones en demonstreert de belangrijkste functies. Natuurlijk ziet u ze tijdens deze workshop ook nog vliegen. Deze workshop is geschikt voor jong en oud.

Extra informatie
De workshop vindt plaats op vrijdag 31 maart van 16.00 – 18.00 uur in de Bibliotheek van Stiens. Leden betalen 5 euro voor een toegangskaartje en niet-leden 7,50 euro. Je kunt je aanmelden via www.ontdekdebieb.nl of kom langs in de bibliotheek en vraag naar een van de medewerkers.

Mocht je vrijdag 31 maart niet kunnen? Dan is er nog plek op vrijdag 7 april van 16.00 – 18.00 uur in Bibliotheek Harlingen of op vrijdag 14 april van 16.00 – 18.00 uur in Bibliotheek De Westereen.

Post Author: Marco Oosterhuis