Uitnodiging 3e ‘ynspiraasjejûn’ Leeuwarden-Fryslân 2018

In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Maar het gaat in 2018 niet alleen om Leeuwarden, maar om de hele Friese ‘mienskip’.

Heeft u een plan of idee, en wilt u weten wat u van de gemeente Ferwerderadiel en van Stichting Kulturele Haadstêd 2018 kunt verwachten? Kom dan naar de 3e ynspiraasjejûn van de gemeente Ferwerderadiel!

De ynspiraasjejûn is bedoeld om de verschillende plannen en ideeën in Ferwerderadiel te inventariseren en met elkaar te delen. Waar mogelijk kunnen initiatieven op elkaar afgestemd of zelfs met elkaar verbonden worden. Niet alleen nieuwe, ook bestaande activiteiten en projecten kunnen aansluiting zoeken bij KH2018.

De ynspiraasjejûn vindt plaats op woensdagavond 19 april 2017 in het gemeentehuis in Ferwert.
De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Iedereen is van harte welkom, dus ook wanneer u niet bij de vorige bijeenkomsten aanwezig kon zijn.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan a.u.b. even aan bij Steven de Boer, medewerker Sport en cultuur van de DDFK-gemeenten, via s.de.boer@ddfk.nl of door te bellen naar (0519) 29 88 88. Ook voor vragen of opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u daar terecht. We hopen dat iedereen met een idee of plan voor 2018 bij deze bijeenkomst aanwezig is!

Meer informatie vindt u ook op de pagina Kulturele Haadstêd.

Post Author: Marco Oosterhuis