Dijkhuizen nieuwe trainer Cambuur

Marinus Dijkhuizen wordt per  1 juli de nieuwe trainer van SC Cambuur, hij wordt vanmiddag nog gepresenteerd. Dijkhuizen is geen onbekende in Leeuwarden, hij speelde vanaf 1996 3 seizoenen voor Cambuur. In het seizoen 2007-2008 sloot hij zijn voetbalcarrière af bij Cambuur.

De nieuwe trainer van de Leeuwarders werd in december 2016 ontslagen bij NAC Breda. Dijkhuizens trainersloopbaan begon in het seizoen 2009/2010 bij de VV Montfoort. Daarmee promoveerde hij na zijn eerste vanuit de eerste klasse naar de hoofdklasse zaterdag. Het tweede seizoen promoveerde hij met VV Montfoort via de nacompetitie naar de Topklasse. Na de degradatie met Montfoort ging Dijkhuizen naar V.V. de Meern. In januari 2014 werd hij hoofdcoach van Excelsior. Onder Dijkhuizen bleven de Rotterdammers onder meer vijf wedstrijden ongeslagen. Uiteindelijk loodste hij Excelsior van de zevende naar de derde plaats in de Jupiler League. Op zondag 18 mei 2014 promoveerde Excelsior onder zijn leiding naar de Eredivisie, na winst (over twee duels) op eredivisionist RKC Waalwijk.

Dijkhuizen heeft voor één jaar getekend.

Post Author: Admin