The Script – Rain is deze week Middelse hittip

Drie jaar geleden bracht The Script haar laatste album No Sound Without Silence (2014) uit. Na twee jaar bijkomen en één jaar in de studio komt de band met een nieuw album, waarvan vrijdag 14 juli de eerste single uitkomt. Dit is ‘Rain’!

Rain’ is de eerste single van een album dat er dus binnenkort aankomt. Het nummer begint zoals we The Script kennen, slechts een piano en de stem van Danny. Maar al snel komt er een vrolijk gitaartje bij, waardoor het bijna een vrolijke zomertrack wordt. Beetje à la ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran, maar dan wel met dat heerlijke Script-sausje eroverheen.

“Rain is één van de laatste liedjes die we hebben geschreven,” vertelt Danny. “Hij is anders. Meer upbeat en minder serieus dan mensen misschien van ons gewend zijn.

Post Author: Admin