Boys’ van Charli XCX is Middelsé hittip!

In ‘Boys’, de nieuwste track van de 24-jarige Britse zangeres, zitten niet alleen hele leuke (en voor sommige mensen irritante) Nintendo-geluidjes, er hoort ook nog eens een geweldige video bij! Met een boodschap.

Boys in beeld

Een klein overzichtje van wie er onder andere in de video te zien zijn: Joe Jonas – Diplo – Mark Ronson – Ezra Koenig – Mac DeMarco – Khalid – Wiz Khalifa – will.i.am – Charlie Puth – Jay Park – Flume – Vance Joy – Stormzy – Kaytranada… En ze doen dus ook nog eens superinteressante dingen, zoals tandenpoetsen, haren kammen, geld uit een moneygun schieten en auto’s wassen.

Charli XCX regisseerde de video zelf en zorgde goed voor de mannen: “No boys were harmed during the making of this video!” Toch goed om te weten.

Het idee erachter

Meestal zien we vrouwen sexy moves maken in clips en precies om die reden wilde Charli XCX de rollen een keertje omdraaien. “They’re basically doing all the sexy things that girls usually do in videos. I just want to kind of flip the male gaze on its head and have you guys do the sexy stuff.”

Post Author: Admin