Kids First COP ondertekent samenwerkingscontract met Isis kraamzorg

Donderdag 15 februari hebben Isis Kraamzorg en Kids First COP groep een convenant getekend om projectmatig samen te gaan werken.

Het convenant werd ondertekend door mevrouw L. van Breda Vriesman, bestuurder van Isis Kraamzorg en mevrouw M. Fokkema, Lid Raad van Bestuur van Kids First COP groep. Door gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk hopen beide organisaties elkaar te kunnen versterken. De organisaties gaan bijvoorbeeld gezamenlijk naar buiten treden op beurzen, drukwerk uitwisselen, een maandelijks spreekuur organiseren op de locaties van Kids First en online de samenwerking opzoeken. Beide organisaties richten zich op het creëren van een warme omgeving met veel geborgenheid voor gezinnen en kinderen. Met het convenant wordt de basis gelegd voor een duurzame relatie tussen beide partijen.

De samenwerking zal gevierd worden tijdens een zwanger- en babymarkt in Drenthe, in de maand april. Ook zullen beide partijen de verloskundigenpraktijken in hun werkgebied op de hoogte brengen van de samenwerking met een kleine verrassing.

Post Author: Admin