Het restaurant “Liuwherne” aan de Vrouwenpoort sluit per 23 december de deuren

Het restaurant “Liuwherne” aan de Vrouwenpoort sluit per 23 december de deuren, zo staat op haar facebook-pagina te lezen. Het horecabestaan wordt steeds moeilijker door de grotere concurrentie, het rookbeleid en andere nieuwe regelgeving.

“Na 25 fantastische jaren, waarvan wij de afgelopen 2 jaar een prachtige doorstart hebben gemaakt met zijn drietjes, hebben wij met pijn in ons hart besloten om te stoppen met ons mooie bedrijf Liuwherne. De komst van meer dan 15 nieuwe horeca bedrijven het afgelopen jaar, wat het voor de bestaande horeca niet echt gemakkelijk maakt, vele extra regelgevingen, het rookbeleid, het maakt ons onrustig. Wij kijken terug op fantastische jaren, vele vaste gasten, tevreden gasten en nog veel meer. Wij willen iedereen bedanken voor jullie komst! De laatste dag dat wij open zijn is 23-12-2018. Graag nog tot ziens. Steven en Priscilla IJsselmuiden en Wieke Arjaans”, aldus de tekst op Facebook.

Post Author: Admin