Musical Time

Hosted by:

Wim

Genre:


Een programma over musicals, oud en nieuw. Met vanzelfsprekend veel muziek uit bekende en minder bekende producties, afgewisseld met verhalen over de makers, de sterren, de successen, de flops enzovoort.

In de maand mei komen de volgende musicals aan bod:

1 mei – Camelot – Een musical van de makers van My Fair Lady over koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel. Met in de hoofdrollen Julie Andrews en Richard Burton.

8 mei – Ragtime. Een musical, gebaseerd op de Amerikaanse bestseller van E.L. Doctorow, over het New York uit het begin van de 20ste eeuw. In Nederland nauwelijks bekend, maar Ragtime zit vol prachtige ballads, gospels en dansnummers.

15 mei – La Revolution Francaise – De eerste musical van het duo Claude Michel Schonberg en Alain Boublil die daarna wereldberoemd (en schatrijk) zouden worden dankzij Les Misérables en Miss Saigon.

22 mei – Musical Mix. Een uurtje op reis door de wereld van de musical. Met bekend en onbekend, rijp en groen, oud en nieuw.

29 meiThe Student Prince. Een musical uit 1924 die nog heel sterk op een operette lijkt. Het gaat over een troonopvolger die als student in Heidelberg nog even de bloemetjes buiten zet en verliefd wordt op een kroegmeisje. The Drinking Song uit deze musical werd wereldberoemd.

Musical Time is elke dinsdagavond te beluisteren van 20.00-21.00 uur. Radio Middelsé zendt uit op 105,3 MHz in de ether en op 96,1 MHz op de kabel en is op internet te beluisteren via www.radiomiddelse.nl. Uw suggesties, vragen en opmerkingen kunt u mailen naar musicaltime@hotmail.com.

 

 

 

 

 

 

Schedule

  • Tuesday - 8:00 pm - 9:00 pm

Playlists

Blog Posts