Musical Time

Hosted by:

Wim

Genre:


Een programma over musicals, oud en nieuw. Met vanzelfsprekend veel muziek uit bekende en minder bekende producties, afgewisseld met verhalen over de makers, de sterren, de successen, de flops enzovoort.

In de maand februari komen de volgende musicals aan bod:

6 februari – Little Shop of Horrors – Een musical uit 1982 over een vleesetende plant in een bloemenwinkel. Het was het eerste succes van het duo Alan Menken (componist) en Howard Ashman (liedteksten) die daarna hits scoorden met onder meer The Little Mermaid, The Beauty and the Beast en Aladdin.

13 februari – Musical Mix – Een uurtje met bekende en minder bekende musicalnummers.

20 februari – Little Mary Sunshine – Een musical uit 1959 die de draak steekt met de operette en de musical zelf. Een parodie van hoog niveau. Nog steeds erg populair in de VS bij amateurgezelschappen.

27 februari – Mozart! – Van de makers van Elisabeth deze musical over het wonderkind van de klassieke muziek, Wolfgang Amadeus Mozart. De Fries Oedo Kuipers maakte furore met deze hoofdrol de afgelopen twee jaar in Wenen.

Musical Time is elke dinsdagavond te beluisteren van 20.00-21.00 uur. Radio Middelsé zendt uit op 105,3 MHz in de ether en op 96,1 MHz op de kabel en is op internet te beluisteren via www.radiomiddelse.nl. Uw suggesties, vragen en opmerkingen kunt u mailen naar musicaltime@hotmail.com.

 

 

 

 

 

 

Schedule

  • Tuesday - 8:00 pm - 9:00 pm

Playlists

Blog Posts