Musical Time

Hosted by:

Wim

Genre:


Een programma over musicals, oud en nieuw. Met vanzelfsprekend veel muziek uit bekende en minder bekende producties, afgewisseld met verhalen over de makers, de sterren, de successen, de flops enzovoort.

In de maand juni komen de volgende musicals aan bod:

12 juni – The Boy Friend – In de jaren vijftig was The Boy Friend met ruim 2000 voorstellingen de langst lopende musical ooit in het Londense West End. Hij speelt zich af in de jaren twintig aan de Franse Rivièra, waar Engelsen met genoeg geld van het goede leven  genieten. Het is de tijd van de charleston.

19 juni – Musical Mix. Een uurtje op reis door de wereld van de musical. Met bekend en onbekend, rijp en groen, oud en nieuw.

26 mei – How to succeed in business without really trying. Een variant op het Amerikaanse sprookje: van krantenjongen tot miljonair. Een jongeman werkt zich met behulp van het boek uit de musicaltitel op van glazenwasser tot directeur van een wereldwijde onderneming. De musical ging in 1961 in première en won zelfs een Pulitzer Price.

Musical Time is elke dinsdagavond te beluisteren van 20.00-21.00 uur. Radio Middelsé zendt uit op 105,3 MHz in de ether en op 96,1 MHz op de kabel en is op internet te beluisteren via www.radiomiddelse.nl. Uw suggesties, vragen en opmerkingen kunt u mailen naar musicaltime@hotmail.com.

 

 

 

 

 

 

Schedule

  • Tuesday - 8:00 pm - 9:00 pm

Playlists

Blog Posts