Strandvakantie of een fly drive?

Strandvakantie of een fly drive?

Zin om lekker op vakantie te gaan? Drukke tijd achter de rug en wordt het hoog tijd om te ontspannen? Gelukkig valt er veel te kiezen als het gaat om vakanties. Hou je van een afwisselende vakantie waarbij je lekker kunt ontspannen, maar ook wel wat van het land wil zien? Hou je van groepsreizen of ben je liever eigen baas op een fly drive vakantie? Wat je voorkeur ook is, jij gaat jouw ideale reis gegarandeerd vinden en genieten van een welverdiende vakantie!

Fly drive

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een fly drive vakantie. Groepsreizen hebben als nadeel dat je afhankelijk bent van een planning, van de reisleider en van de mensen met wie je reist. Op een fy drive vakantie heb je permanent een auto tot je beschikking, waardoor je iedere dag zelf bepaalt wat je gaat doen. Wil je ’s ochtends op het strand liggen, ’s middags quad rijden en ’s avonds feesten in een club in de stad? Het is allemaal mogelijk! Je bepaalt het lekker zelf met een fly drive vakantie.

Fly drive Malaga is een feest

Malaga is de ideale stad voor een droomvakantie. Het is vrijwel het hele jaar door mooi weer en de stad is omringd door prachtige natuur. In de zomer kun je rekenen op temperaturen van rond de dertig graden, maar doordat de stad aan de zee ligt, waait er altijd een fijn briesje. Met een eigen auto voor de deur, bepaal je lekker zelf hoe jij jouw vakantie indeelt in Malaga. Een fly drive Malaga staat garant voor een droomvakantie.

Strandvakantie Costa Brava

Op zoek naar een heerlijke strandvakantie? Een vakantie naar de Costa Brava biedt alles waar je naar op zoek bent als strandliefhebber. Je vindt hier prachtige stranden, fijn zeewater en bruisende steden. De ideale plek om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie. De Costa Brava kenmerkt zich door een adembenemende kust, prachtige vergezichten en ruige rotspartijen. Ideaal voor de liefhebber van strandvakanties. En heb je na een paar dagen strand zin in wat anders? Maak eens een wandeling door de prachtige natuur langs de kustlijn of bezoek de prachtige middeleeuwse dorpjes die je hier kunt vinden.