Waarom kiezen voor Luxury living

Waarom kiezen voor Luxury living

Home Island Interiors staat bekend om haar verrassende collecties en zeer scherpe prijzen. Met winkels in Bussum (2), Huizen en Muiden is er veel te kiezen en ga jij hier ongetwijfeld slagen. Bij Home Island vind je een ruime keuze meubels en accessoires. Door de verschillende prijsklasses van Home-island profiteer je van een zeer ruim aanbod. En dat ook nog eens in diverse stijlen. Het voordeel bij Home Island is dat er voor ieder budget mogelijkheden zijn. Voor wie ervan houdt om voor de complete inrichting iemand in de arm nemen, biedt Home Island ook Luxury living aan. De naam zegt het al; hier wordt alles voor je geregeld en kun je rekenen op topdesign en service van het hoogste niveau.

Topmerken bij Home Island

Als je de winkels binnenstapt van Home Island, word je meteen overdonderd door de collecties. Uitgesproken, veelzijdig en toonaangevend. Je vindt hier meubels en accessoires van topmerken als Riverdale, By Boo en Cobra Art. En wat je deze week ziet staan, kan volgende week alweer weg zijn. Dat is de gedachte bij Home Island; lage prijzen, snel wisselende collecties en altijd blijven verrassen.

Home Island biedt verschillende formules aan

In Huizen is gekozen voor de formule ‘industrial living’, waarbij de nadruk ligt op de verschillende woonstijlen, die duidelijk van elkaar zijn afgescheiden. Een breed aanbod voor scherpe prijzen. In Muiden is gekozen voor een outlet, waarbij je ook echte outletprijzen zult vinden. Niet alleen meubels, maar ook lampen en accessoires worden hier aangeboden voor stuntprijzen. In Bussum is er gekozen voor Luxury living, hier kun je terecht voor een compleet interieur waarbij je uiteraard kunt rekenen op professioneel advies.

Luxury living is een totaalconcept

Luxury living is kiezen voor gemak en stijl. Je kunt erop rekenen dat je in de winkel in Bussum totaal in de watten wordt gelegd. Adviseurs zijn hier op de hoogte van de laatste trends en zullen je vakkundig adviseren. Als je hebt gekozen voor een specifieke stijl, vind je hier de perfecte meubels en accessoires. Luxury living staat voor woongenot van het hoogste niveau, professioneel advies en de allerbeste service.