Progress vrijdag in Middelse live

Progress vrijdag in Middelse live
maart 16, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Progress vrijdag in Middelse live Ferwerderadeel,friesland,Leeuwarden,Leeuwarderadeel,nieuws,regionieuws Admin
Vrijdag 17 maart a.s. treedt de band Progress op in het programma Middelsé Live op Radio Middelsé. De groep bestaat uit Onno Loonstra (gitaar en zang), Louwrens Hacquebord (drums), Bert Jeeninga (bas), Henderikus Lalkens (saxofoon) en Rinus de Jong (slag/solo gitaar).

 
Het repertoire van Progress valt te omschrijven als ‘Classic Rock’ en bestaat uit een brede mix van rustige ballads tot stevige, dansbare rock. Bekende en minder bekende nummers uit de periode van 1960 tot nuVoornamelijk Engelstalig en hier en daar ook vertaald in het Fries.
 
Middelsé Live is van 20:00 -22.00 uur te beluisteren op 105.3 FM, 96.1 op de kabel en via de website van Radio Middelsé op internet.