Uitslagen verkiezingen Ferwerderadiel

Uitslagen verkiezingen Ferwerderadiel
18 maart 2017 Reacties uitgeschakeld voor Uitslagen verkiezingen Ferwerderadiel Ferwerderadeel,nieuws,regionieuws,verkiezingen Marco Oosterhuis

Op 15 maart waren er verkiezingen voor de Tweede Kamer. U vindt hier de totaaluitslagen van Ferwerderadiel.

Op 15 maart konden inwoners van de gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland ook stemmen welke naam de nieuwe gemeente krijgt. Wordt het Dokkumerlân, Ie-en Lauwerslân of Noardeast-Fryslân?

Vrijdag 17 maart om 11:00 uur wordt de nieuwe naam bekend gemaakt. Inwoners van de drie gemeenten  en andere belangstellenden kunnen de bekendmaking live volgen via RTV NOF. De omroep is te ontvangen bij Kabelnoord tv-kanaal 20 en wereldwijd via de streams op www.rtvnof.nl of via de app voor iPhone/Android (zoek op RTV NOF).