NHL-docente Stephanie Siersma landelijk genomineerd

Stephanie Siersma van NHL Hogeschool is genomineerd voor de landelijke Docent van het Jaar-verkiezing. Siersma is wiskundedocent.

De verkiezing wordt georganiseerd door het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). De docente weet volgens een van haar studenten de moeilijke vakken haalbaar te maken. Dat doet Siersma ,,gewapend met werkvormen, humor en geduld.’’

Naast Siersma maken vier docenten uit Amsterdam en Utrecht kans op de titel docent van het jaar voor het hoger onderwijs. Minister Jet Bussemaker reikt de prijs op 1 april uit. ,,Iedereen herinnert zich dat ene adembenemende college gegeven door een extreem bevlogen docent. Behalve de eeuwige herinnering, verdient zo een docent ook een serieuze prijs’’, zegt ISO-voorzitter Jan Sinnige.

Post Author: Admin