Drukke nacht voor politie Leeuwarden

Bij een verkeersruzie op de Dammelaan in Leeuwarden is een 22-jarige vrachtwagenchauffeur op zijn neus geslagen, waardoor die brak. De politie verdenkt een 32-jarige vrouw uit Leeuwarden van de mishandeling. Zij zal binnenkort worden verhoord, om erachter te komen wat er precies is gebeurd.

Een 35-jarige scooterrijder uit Leeuwarden is vrijdag zijn scooter kwijtgeraakt. Hij werd op de Siebe Schootstraat aan de kant gezet, omdat hij geen rijbewijs heeft. Omdat dit al de vierde keer in twee jaar tijd was, kon de hardleerse bestuurder zijn scooter inleveren.

Een 43-jarige automobiliste uit Leeuwarden is vrijdagnacht op de Bleeklaan betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw kreeg een boete van 300 euro en mocht twee uur lang niet rijden.

Post Author: Marco Oosterhuis