Op deze manier kies je een geschikte stelling

Op deze manier kies je een geschikte stelling

Als je een nieuwe stelling wilt kopen, kan het lastig zijn om een keuze te maken tussen alle stellingen die worden aangeboden. Er zijn veel formaten, draagvermogens en verschillende prijsklassen. Om een goede keuze te maken, is het belangrijk om je eerst goed in te lezen in de mogelijkheden. Als je weet wat er mogelijk is, kun je gaan bedenken wat je nodig hebt in jouw magazijn. Wil je weten hoe je de juiste stelling voor jouw magazijn kiest? Lees dan verder en kom erachter!

Kies de stelling

Om te beginnen is het slim om te kijken wat je nodig hebt. Als het gaat om stellingen, zijn drie dingen belangrijk. Namelijk: draagvermogen, oppervlakte en afmetingen. Als je weet wat je in de stellingen wilt opslaan, kun je een geschikte stelling daarvoor kiezen. Het is van belang dat de producten goed in de stelling passen, omdat er anders ongelukken kunnen gebeuren. Je kunt dus het beste kiezen voor kwaliteit stellingkasten.

Budget

Als bedrijf heb je waarschijnlijk een budget opgesteld wat je mag besteden aan nieuwe stellingen. Het is belangrijk om eerst te bepalen wat je nodig hebt en daarna te kijken of dat binnen het budget valt. Het is onverstandig om te bezuinigen op het draagvermogen van de stelling, omdat er dan ongelukken kunnen gebeuren. Ook is het niet aan te raden om te bezuinigen op oppervlakte, omdat je anders binnen een jaar weer nieuwe stellingen moet gaan aanschaffen. Heb je een stelling gekozen en valt deze niet binnen het budget? Dan kun je kiezen voor een gebruikte stelling. Deze zijn gekeurd en kunnen opnieuw gebruikt worden. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en prima opnieuw te gebruiken. Dit is zeker aan te raden.

Ontdek de mogelijkheden

Nu je weet waar je rekening mee moet houden, is het tijd om een stelling uit te gaan zoeken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt en bekijk het aanbod aan Stellingstunt palletstellingen. Zij verkopen onder andere: gebruikte palletstellingen, restpartijen palletstellingen, zelf samengestelde stellingen voor zowel grote partijen. Maar ook losse onderdelen en aanrijdbescherming. Hierdoor ben je bijna altijd verzekerd van één partij één aankoop.