Grote aankopen doen tijdens Black Friday

Grote aankopen doen tijdens Black Friday

Black Friday is allang niet meer het festival van de dure producten die voor extreem lage prijzen kunnen worden aangeschaft. Ook steeds meer ‘gewone’ producten, zoals een stofzuiger, kan tijdens Black Friday worden aangeschaft. Als je op zoek bent naar een Black Friday stofzuiger aanbieding heb je de kans om veel geld te besparen of een product kopen van een betere kwaliteit. Ofwel je koopt de stofzuiger die je normaliter zou aanschaffen met korting en steekt het bespaarde geld in je zak. Ofwel je kiest voor een luxere stofzuiger dan je normaal zou kopen.

Traditie in een nieuw jasje

De Bijenkorf had vroeger in de winkels rond Sinterklaas en de Kerstdagen grote kortingsacties. Vooral de kerstversiering van het warenhuis was erg populair, maar er werden ook allerlei andere luxe artikelen met veel korting verkocht. Nu de Bijenkorf Black Friday heeft ontdekt wordt die oude traditie nieuw leven ingeblazen, maar dan vooral online. Het concern heeft tijdens een reorganisatie het aantal winkels in Nederland drastisch omlaag gebracht. In de overgebleven winkels kun je uiteraard ook Black Friday aanbiedingen vinden, maar het is gemakkelijker om de webshop van het bedrijf te bekijken.

Populariteit stijgt

Black Friday wordt als kortingsfestijn door steeds meer mensen gewaardeerd. Aanvankelijk deden er niet zoveel bedrijven aan de kortingsacties mee, en de kortingen waren ook niet zo spectaculair. Maar nu je zo’n beetje alle producten en diensten met veel korting kunt krijgen zijn veel consumenten geïnteresseerd in Black Friday. Steeds vaker spaart men om dure producten tijdens Black Friday met veel korting te kunnen kopen. Daarbij gaat het naast de luxe producten ook over producten die nodig zijn in de huishouding. Al eerder werden stofzuigers genoemd, maar ook koelkasten, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers zijn tijdens Black Friday met korting aan te schaffen.

Tips voor aankopen tijdens Black Friday

- Hieronder staan een aantal tips voor jouw aankopen tijdens Black Friday:

- Maak een lijst van de producten die je nodig hebt en zoek van tevoren naar de huidige prijzen, zodat je weet hoeveel je kunt besparen.

- Vergelijk de prijzen van verschillende winkels om er zeker van te zijn dat je de beste deal scoort.

- Let op de verschillende voorwaarden, zoals de duur van de actie en eventuelen uitsluitingen.

- Ga niet alleen af op de prijs, maar kijk naar de kwaliteit en lees de reviews.