Hotel met laadpaal is optimaal genieten van elektrische auto

Hotel met laadpaal is optimaal genieten van elektrische auto

Elektrisch rijden is natuurlijk al genieten. Van het feit dat je duurzaam autorijdt, van de kosten die je bespaart en de rust van het vrijwel geluidloos rijden. Als je tijdens je reis ook nog kiest voor een hotel met laadpaal, wordt elektrisch rijden nog leuker. Je bespaart hier namelijk tijd en kosten mee. Dat maakt elektrisch autorijden dus nog leuker. Boek jij tijdens je reis ook een hotel met laadpaal?

Altijd een volle accu

Of je nu zakelijk reist of privé, een hotel met laadpaal is echt ideaal. Als je aankomt na je reis kun je namelijk je accu meteen op de lader zetten, waardoor je altijd de dag erna kunt rekenen op een volle accu. Als je zakelijk op doorreis bent is dit ideaal, maar zeker ook als je op vakantie bent. Je kunt in het laatste geval namelijk comfortabel dagtochten maken, waarbij je iedere ochtend start met een volle accu. Omdat deze dagtochten qua kilometers op vakantie vaak wel te overzien zijn, kun je meestal wel toe met een volle accu. Dat betekent dat je op vakantie in dat geval geen enkele keer hoeft te laden op een andere plek. Een hotel met laadpaal zoeken kun je online eenvoudig doen. Ideaal toch?

Frankrijk is ideaal vakantieland voor elektrische auto’s

Ben je ook zo dol op Frankrijk? Op de dorpjes, de prachtige natuur en dat heerlijke klimaat? In Frankrijk komen er iedere week meer laadpalen bij, dat is goed nieuws voor de elektrische autorijder. Je elektrische auto opladen bij een hotel in Frankrijk, wordt dan ook steeds gemakkelijker. Boek een hotel met laadpaal en gun jezelf dat comfort. Iedere ochtend start jij met een volle accu en als je weer huiswaarts keert, is het een fijn idee om dat te doen met een volle accu.

Bespaar kosten

Als je kunt beschikken over een laadpaal bij je hotel, scheelt dit aanzienlijk in de kosten. Zakelijk gezien kun je bijvoorbeeld van hotel met laadpaal naar hotel met laadpaal rijden, zodat je nooit onderweg dure stroom hoeft te laden. Als je op vakantie een hotel met laadpaal boekt, weet je zeker dat jij jouw dagtochten kunt maken met de stroom van het hotel. Hierdoor hoef je niet onverwachts te laden bij een snellader, waar je veel geld moet betalen voor je stroom. Een hotel met laadpaal biedt dus veel voordelen, profiteer jij hier ook van?