Vulpennen zorgen voor een etui vol kleur en stijl!

Vulpennen zorgen voor een etui vol kleur en stijl!

Het is nog nooit zo leuk geweest om het schrijfgerei en de benodigdheden van het kind georganiseerd te houden! Van hardtop en pop-out tot novelty en klassieke etuis, Penworld heeft alle soorten kleurrijke en creatieve etuis die je maar kunt bedenken.

Het is moeilijk om niet verliefd te worden op Penworld's superleuke serie etuis met harde bovenkant. Deze hoogwaardige etuis zitten vol met spannende functies, hebben levendige ontwerpen en zijn natuurlijk ook praktisch - perfect om hun pennen en potloden georganiseerd en in tip top conditie te houden. Met veel opbergruimte, binnenvakken van gaas en pennen en luxe vulpen vakken is dit een no brainer. De kinderen kunnen kiezen uit tal van prachtige ontwerpen die hun schooldag gegarandeerd zullen opfleuren.

Kleur in je leven met een vrolijk etui

Voeg wat speelsheid toe aan hun schooldag met grote etuis. Met pluizige etuis, etuis bedekt met glitter en zelfs etuis met een rekenmachine eraan vast. De leuke etuis zijn niet alleen een lust voor het oog, ze hebben ook veel opbergruimte voor de Penworld spulletjes. De kinderen zullen het geweldig vinden om met alle wilde functies te spelen en op school met hun nieuwe grote etui te pronken.

Veel cooler dan pop out etuis wordt het niet. Met drukknoppen en meerdere compartimenten zijn deze kleurrijke figuren vermakelijk en tegelijkertijd super handig! Sommige zijn geparfumeerd, sommige hebben interactieve drukknopfuncties en de bonus van schrijfgerei zoals een puntenslijper, schaar, plakband en liniaal. Zo worden de kinderen niet alleen vermaakt, maar zijn ze ook op alles voorbereid!

Je etui in klassieke stijl

Soms gaat er niets boven een klassieker! En de klassieke etuis van Penworld zijn niet voor niets klassiekers. Als je aan klassieke etuis denkt is het moeilijk om voorbij te gaan aan een allrounder met een aanpasbare naamweergave aan de buitenkant. Met 54 geperforeerde kartonnen uitscheurbare letterkaartjes en 8 karakter-vensterzakjes hebben de kinderen alles wat ze nodig hebben om hun naam op te laten vallen.

Grote etuis zijn een handige manier om pennen, potloden, stiften en krijtjes op één plek te bewaren. Er zijn zelfs etuis met karabijnhaakjes waarmee ze aan hun tas kunnen worden bevestigd. Perfect voor school en onderweg! Het enige wat je nog moet doen is het vullen met al hun favoriete potloden en schrijfgerei!