Nadia el Barcani nieuwe Nachtburgemeester Leeuwarden

Nadia el Barcani volgt Age Dijkstra op als nieuwe Nachtburgemeester van Leeuwarden.
Klokslag twaalf uur werd vannacht in Club Red de nieuwe nachtburgemeester van Leeuwarden bekendgemaakt. Na een pitch, een debat en een vragenronde kwam onverwacht Nadia el Barcani als meest geschikte kandidaat uit de hoge hoed van jury en stemmers uit de zaal. Nadia leek weinig kans te hebben tegenover haar twee medekandidaten Bettina Wolff en Keimpe Hugens. Online was het een nek aan nek race. Stemmen van de jury hadden dusdanig veel gewicht dat de underdog nu ineens de sleutels van de stad onder haar hoede heeft. ‘Ik dacht eerst dat het een grap was, maar nu lijkt ‘t me zaak om m’n plannen uit te voeren’ aldus Nadia.

Speerpunten van de nieuwe hoeder van de nacht zijn veiligheid, Culturele Hoofdstad 2018, en Leeuwarden een aantrekkelijke studiestad maken.

Post Author: Admin