Kies jij voor beleggen om je vermogen te laten groeien?

Kies jij voor beleggen om je vermogen te laten groeien?

Ben je van plan om te gaan beleggen? Dat is een slimme keuze, want door te beleggen, kun je een mooi rendement op je geld behalen. De spaarrente is op dit moment zo laag, dat het niet interessant is om je geld op een spaarrekening te zetten. Stilstaand geld is natuurlijk doodzonde, kiezen voor beleggen is kiezen voor actief omgaan met je vermogen, om hier later profijt van te hebben!

Beleggingsdoelen

Wil je graag meer pensioen opbouwen? Lijkt het je leuk om op latere leeftijd een wereldreis te gaan maken? Plannen om een kunstverzameling aan te leggen? Wat je beleggingsdoel ook is, het is zeker mogelijk om met beleggen een flink bedrag bijeen te krijgen. Als je net begint met beleggen, is het verstandig om te kiezen voor een broker die gebruikersvriendelijk is, waar je kunt kiezen uit veel soorten beleggingen en bovendien ook nog eens goedkoop is. DEGIRO is zo’n broker. Kies jij ook voor gebruikersgemak, veel beleggingsmogelijkheden en lage tarieven?

Waarom DEGIRO?

Veel beleggers kiezen voor DEGIRO omdat het een Nederlandse broker is, je hier tegen relatief lage kosten kunt beleggen en het veel beleggingsmogelijkheden biedt. Lees hier een DEGIRO ervaring en je weet meteen waarom juist deze broker zo populair is. Niet voor niets is DEGIRO uitgegroeid tot de marktleider in Nederland, niet alleen beginnende beleggers kiezen voor deze broker, ook de meer ervaren beleggers zijn hier maar wat graag klant. Je kunt gebruik maken van een app om mee te beleggen, een uiterst gemakkelijke manier om je beleggingen te doen en bij te houden. Ideaal als je altijd en overal je beleggingen wilt kunnen monitoren.

DEGIRO is praktisch

DEGIRO beleggen betekent veel praktische voordelen. Zo kun je gebruik maken van een eenvoudige app, maar je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijk geld storten met iDeal. Een betalingswijze die veel mensen praktisch en betrouwbaar vinden, ideaal als je net begint met beleggen. Je kunt je geld overigens ook snel en gemakkelijk weer overboeken bij DEGIRO. Binnen een paar klikken geef je hier opdracht voor en een paar dagen later staat het bedrag alweer op je eigen rekening. Ideaal als je bijvoorbeeld maandelijks je rendement op wil nemen. Kies jij ook voor DEGIRO?